Virgobiru Photography

By: ILynn Virgobiru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Mar-2011 08:12 Email | Share | | Bookmark
Hiatus

Dear all,

Please be informed that I would not take any bookings until late August 2011 as I am currently carrying my own bundle of joy.
I appreciate and thank you for your interest in my work and hope that we can work together in the future.
Do wish me well in the journey to motherhood.

Should you like to view my recent works, head over to my Facebook or Flickr page:
Virgobiru's Facebook
Virgobiru's Flickr

Thanks again!


Monday, 19-Jul-2010 17:50 Email | Share | | Bookmark
Birthday Shoot

 
Salam semua.

Ada byk sebenarnya gambar yg masih belum upload.
Aku byk upload dekat Facebook pulak skrg.
Kenapa?
Oh, sebab dgn system uploadingnya yg Uumph serta pantas, aku terasa teruja.
Secara totalnya, aku ade 4 tempat yg akan aku upload gambar.
Facebook, Flickr, Fotopages & Blogspot.
Dengan semangat yang baru Insya-Allah, aku akan lebih gigih mengupload.
Di mana2 lah! Hehe.

Anyway, saje nak bgtau sebarang pertanyaan quotation ke ape,
sile email saya di alamat email yg tertera di gambar di atas.
Lebih pantas reply nya, dan lebih senang utk saya follow-up.

Buat kali ni, just a small teaser on a Kid's Birthday photoshoot pd weekend hrtu.





More to come soon!


Tuesday, 15-Jun-2010 06:39 Email | Share | | Bookmark
Wedding photography

 
 
 
Aku start amik wedding photography bbrp tahun yg lepas.
Waktu tu tak ramai wedding photog mcm skrg.
Kemudia aku stop skejap utk plan for my own wedding.
It was one incredible experience!

Skrg ni aku mula utk ambil job wedding balik.
Honestly, it's not easy.
Dah ramai wedding photographer or so-called.
Ada yg gambar and editing yg cun...ada yang aku rs cume nak tipu client.
I am hoping that people will like my style.
Alhamdulillah, there are ppl yg suke.
Dulu aku penah hampir2 jd junior photog utk CS with Sapek (kalau sape2 tau la, skrg ni die bos MOM).
Dari situ aku dpt byk jugak experience and aku byk amik inspiration from other well known international photog.

So, I am hoping that I can grow in Photography as a whole, not just wedding.
Insya-Allah.
Dan aku plan utk membesarkan lg bisinus huhuhuh
But we'll have to wait and see





Sunday, 30-May-2010 15:38 Email | Share | | Bookmark
OPENING NOW - Maternity Shoot (1st customer FREE)

 
 
 
View all 4 photos...
Aku akan create entry di fotopages bile aku terigt je psl page ni.
Aku igt aku perlu buat satu blog utk photo2 aku...mungkin flickr susah utk org lain tgk..
Anyway...kebelakangan ni selalu jugak aku edit gambar.

Musim kahwin dah mari...aku ade la sikit2 gambar2 wedding nak kene ambik.
Aku nak open utk sape2 yg nak buat maternity photography.
It's not in studio..you can opt for kat your house or my house.
Whichever you prefer.
Nak buat outdoor pun takpe.
Kalau your house ada laman yang cantik, lagi bagus.
1st customer, free. Tapi takde album ya.
Solely pictures.

Aku upload sikit gambar hrni utk tatapan mata korang ye.









Thursday, 6-May-2010 04:06 Email | Share | | Bookmark
Alternative

 
 
Wahhh wahhh...
kebelakangan ni ramai orang bertanya tentang photography utk ape saja...
Wedding, Outdoor, Pre-Wed, Group...
Tak cukup dengan itu, design fee utk kad kawin dan sbgnya.

Sorry guys...tak selalu update fotopages ni.

Kalau mahu tgk gambar yg aku capture...sila ke flickr saya.
Di tepi belah kiri tu ada link die.

or click here: http://www.flickr.com/photos/virgobiru/




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net